خانه » انشا پایه هشتم » انشا درباره طعم خورشت قورمه سبزی

انشا درباره طعم خورشت قورمه سبزی

انشا درباره طعم خورشت قورمه سبزی

انشا در مورد طعم خورشت قورمه سبزی

انشا صفحه 62 کتاب نگارش پایه هشتم

 

مقدمه : قورمه سبزی ، حتی اسم آن هم یاد آور طعم و عطر بی نظیر آن است ، این غذای ایرانی ، شامل تناسبی از طعم هاست و بقول جمله ای معروف و قابل لمس ، هیچ قورمه سبزی ای نمی تواند جایگزین قورمه سبزی مامان پز را باشد.

 

 

بدنه : در ابتدا گفتیم که طعم قورمه سبزی ، تناسبی از طعم ها و مزه هاست ، به نوعی طعم زیبای آن ، حاصل پیوند و اتحاد میان سبزی ها ، حبوبات ، گوشت و آب و غیره است.

 

 

اما نمی توان گفت هر قورمه سبزی ای خوشمزه است ! ، هر کاری در زندگی مانند پختن قورمه سبزی ، عشق می خواهد ، زیرا کاری که فقط برای رفع تکلیف باشد بیهوده است ، همانطور که در آشپزی اگر استعداد و شوق لازم نباشد ، غذا بی طعم خواهد بود .

 

 

یکی دیگر از مهم ترین عوامل خوشمزگی ، مربوط به مواد تشکیل دهنده است ، این بار نه ارتباط آن ها ، بلکه نوع و کیفیت آن ها مورد بحث است ، اگر بخواهیم آن را با زندگی ادغام کنیم ، می توانیم به انواع لوبیاها و شباهت آن ها با انسان ها و استعداد های مختلف اشاره کنیم ، یا کیفیت گوشت که در خوشمزگی غذا نقش مهمی دارد ، به نوعی نمایانگر کیفیت کار افراد و مسئولیت پذیری آن ها است که وجود چنین انسان هایی در کار گروهی ، موفقیت یا به قول خودمان خوشمزگی را به ارمغان می آورد .

 

 

گاهی اوقات در حال لذت بردن از طعم قورمه سبزی ، استخوان هایی به دندان انسان می آیند که طعم کل غذا را زیر سوال می برند ، و لقمه های بعد از آن دیگر طعم قبل را نداده و بیشتر از همیشه بازرسی خواهند شد که یاد آور برخی اشتباهات انسان است که تمام زندگی اورا تحت تاثیر قرار می دهند .

 

 

نتیجه : برخی کلمات زنده اند ، مانند شعر خانه ی مادر بزرگ ، سرمای زمستان ، طعم غذاها از جمله ، طعم زیبای قورمه سبزی ، ولی مهم تر از همه چیز ، تجربه ی این حس هاست و باید دانست که شاید فردایی برای تجربه وجود نداشته باشد !

 

منبع : سون اسکول

 

انشا در مورد طعم خورشت قورمه سبزی

انشا درباره طعم خورشت قورمه سبزی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *