انشا در مورد کلاغ پایه هفتم
صفحه 42 کتاب نگارش پایه هفتم
مقدمه : کلاغ، پرنده ای از راسته سبک بال هاست که دارای قدی متوسط و پرهایی سیاه در قسمت سر و بال و دم و گردن است و ناحیه پشت و شکم دارای پرهای خاکستری مایل به سفید است.
بند : کلاغ تقریبا همه چیز خوار است و به همین دلیل پیدا کردن غذا برای او چندان اهمیتی ندارد و دغدغه او نیست. کلاغ ها از پرنده های کوچک، جوجه یا تخم پرندگان دیگر، میوه ها، دانه ها، کرم خاکی، قورباغه، موش، حلزون و مردار حیوانات تغذیه می کنند.
طوطی ها دارای بزرگترین مغز هستند ولی کلاغ ها از بیشترین هوش برخوردارند. آنها حافظه دقیقی درباره چهره انسان ها دارند و چهره های مهربان و خطرناک را تشخیص می دهند و چهره افرادی که برایشان خطر محسوب می شود، به مدت ۵ سال فراموش نخواهند کرد. باور مردم بر این است که کلاغ ها صد سال عمر می کنند، اما این باور اشتباه و از نظر علمی رد شده است. بعضی کلاغ ها ممکن است ۲۰ سال عمر کنند اما پیرترین کلاغ آمریکایی ۳۰ سال عمر کرده است.
نتیجه : در خلقت همه موجودات، رازی وجود دارد و حتما کلاغ فایده هایی به بقیه موجودات می رساند که خداوند او را خلق کرده است و به او هوش بیشتری نسبت به بقیه پرندگان داده است.
ما باید با همه پرنده ها، حتی این پرنده های سیاه و به ظاهر ترسناک با مهربانی رفتار کنیم
پایان 😐
انشا در مورد درباره کلاغ کلاس پایه هفتم صفحه 42 کتاب نگارش هفتم مهارت های نوشتاری
عالی
خیلی عالی بود من که عاشقش شدم
بد نبود👍
عالی
عالی
عالیییییی
عالی بود
حداقل برای من که اصلااااا از انشا خوشم نمیاد خوب بود😐🔪
ممنون💕☄
خیلی عالی
برای من که از انشا متنفرم محشر بود🙋😐💔🚶
من که دوست نداشتم
با نظرت موافقم
عاااااااالی
منم همینطور
عالیییییییییی
عالیییییییییی و خوب بود ممنون
کلاغ چه چیزایی داشت و ما نمیدونستیم
زیبا و جالب
برا من که از انشا متنفرم خوب بود
عالی ممنونم
خوب بود
برای من که از درس نگارش و انشا متنفرم،خوب بود :-)
عالی